Dördüncü kez
düzenlenen Urla Enginar Festivali Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi
akınına uğradı. İzmir’in Urla ilçesi, 27-29 Nisan tarihleri arasında
gerçekleştirilen festival kapsamında 3 gün boyunca yemek tadımları, sanat
atölyeleri, mutfak atölyeleri, müzik dinletileri, söyleşilere ev sahipliği
yaptı.
4. Uluslar
arası Enginar Festivali’ne yurt içi ve yurt dışından ziyaretçi akını yaşandı.
Festivale aylardır hazırlanan girişimciler, enginar reçeli, enginarlı ekmek,
enginar sabunu, zeytinyağlı enginar yemekleri, enginar konservesi, enginar
tatlısı, enginar çayı, enginar temalı hediyelik eşyalarını festivalde sundular.
İzmir Modern / Nurten ÖĞÜT
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder