12 Mart 2023

Tepsinin dibini sıyırmanız tavsiye


Bugün lezzet durağımızda sütlü tatlıları harika sevimli bir işletme Hisarönü Süt Tatlıları Göztepe şubesinin doğal ürünlerini tatmak için yeni bir işletmeye konuk oldum.

İzmir Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde hemşire olarak çalıştıktan sonra emekli olan ve emekli olduktan sonra Türkiye Hentbol Milli Takımlar Kovid-19 Sorumlusu olarak çalışan Özgül Gedikli yeni bir başlangıç için tatlı sektörüne girmeye karar verdi.


Hisarönü Süt Tatlıları Göztepe şubesinde yiyeceğiniz sütlü tatlılar tadı damağınızda kalacak cinsten diyerek sözlerine başlayan Gedikli şu açıklamalarda bulundu;

“Sağlık ve spor sektöründe çalıştıktan sonra çok farklı bir alan olan tatlı sektörüne geçiş yaptım. Çok kısa sürede uğrak mekânlarından birisi olduk. Yediğiniz her şeyin tadının damağınızda kalacağına inanıyoruz. Meşhur Kazandibi çeşitlerimizin bademlisi, cevizlisi, antep fıstıklısı, damla sakızlı kazandibinin yanında şambali, prefiterol, supangle, fırında sütlaç, trileçe gibi tatlarıyla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Kazandibi tatlısında dibini yakma kıvamını tutturmak çok önemlidir.


Yerimiz Göztepe’de sahil tarafında bahçe içinde ve Mithatpaşa Caddesi tarafına da bakıyor. Müşteri kitlemiz damak zevkine önem veren değişik sağlıklı ürünler isteyen bir kitleden oluşuyor. Müşterilerimizin güvenini kazanmak en büyük hedeflerimizden biri. Sağlık ve spor sektöründen sonra gıda işiyle ilgilenmiştim. Bir süre butik bir kafe işletmiştim. Tüm yaptığım işleri sevdiğim için yaptım. Bu işimi de çok seviyorum.

İçinde nişasta yok

Şefimiz Sami bey ve eşi Sevinç hanım Kemeraltı Hisar Camisi'nin karşısında Hisarönü Süt Tatlılarını açmışlar. Tatlıların hepsinin tatları muhteşem ve sağlıklı lezzetler. Müşterilerimizin isteği üzerine çok yakında menümüze tuzlu çeşitlerimizi de eklemeyi düşünüyoruz. Su böreği, poğaça çeşitlerimizi ve değerli müşterilerimizin istekleri doğrultusunda menümüzü genişletmeye devam edeceğiz.

Uygun fiyatlar, büyük porsiyonlarla ve hizmet kalitemizle müşterilerimizin memnun ayrılması beni de mutlu ediyor” diye konuştu.


Tepsinin sonuna denk geldiyseniz kazandibi servisini tepsiyle yapan işletmeye İzmir dışından da çok müşteri geliyormuş. Benim de denk geldiğim kazandibi tepsisini sıyırarak yemek çok keyifliydi. Tepsinin dibini sıyırmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.


İzmir Modern / Nurten ÖĞÜT 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder