23 Mayıs 2022

Boyoz için özel yağ


Turyağ bu sene 21-22 Mayıs tarihleri arasında 7.’si düzenlenen Uluslararası Master Of Cake- Pasta ve Çikolata Festivalinde yerini aldı.

Festival boyunca ustaların ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak geliştirilen Turyağ yağı ziyaretçilere tanıtıldı.

1916 yılında İzmir Turan semtinde kurulan 1996’da yönetim merkezi İstanbul’a taşınan Turyağ, 2008 yılında ise üretimini İzmir Turan semtinden Balıkesir’deki modern tesislerine taşıdı.


Turyağ ustalarından Birol Bayındır Antalya Bölgesinden festival için İzmir’e geldiğini söyledi. Yenilikçi ürün portföyü ile Türkiye genelinde festivallere katıldıklarını ifade etti.

İzmir Bölge Satış Temsilcisi Selçuk Uçar, Ege Bölge Satış Müdürü Emrah Ergen, Cargill Pazarlama görevlisi Birkan Şolpan, Pazarlama Uzmanı Pelin Koç şu açıklamalarda bulundular;

‘Yüzde 100 susuz yağ gerektiren, sıcak tüketilen tüm milföy hamurları, kruvasan, kuru poğaça, boyoz ve börek çeşitleri için özel ürettiği Turyağ Puffya’yı sektörünün beğenisine sunduk. Turyağ markamız Master Of Cake- Pasta ve Çikolata festivalde etkinliklerde kullanılıyor. Boyoz ve gevrek yapımları için yağ desteği verdik. Sıcak tüketilen tüm börek çeşitleri, boyoz, gevreklerin yeni nesil yağı Turyağ puffya markamızı ‘Boyoz Federasyonu’ ile birlikte tanıtıyoruz. Boyoz Federasyonu bizim yağlarımızı kullanarak boyoz yaptılar ve halkımıza dağıttılar.


Festivale ilgi yoğun

Sektör temsilcileri, ziyaretçiler bizi ziyaret ettiler. Çok ilgi vardı. İzmirliler boyoz deyince Turyağ’ı hatırlasınlar istiyoruz. Turyağ puffya boyoza çok yakışıyor. Ürünlere parlak ve çıtır bir görünüm kazandırdığı için çok beğeniliyor’.


İzmir Modern / Nurten ÖĞÜT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder