Turyağ bu sene 21-22 Mayıs tarihleri arasında 7.’si düzenlenen Uluslararası Master Of Cake- Pasta ve Çikolata Festivalinde yerini aldı.
Festival boyunca ustaların ihtiyaçlarını karşılamak üzere
özel olarak geliştirilen Turyağ yağı ziyaretçilere tanıtıldı.
1916 yılında İzmir Turan semtinde kurulan 1996’da yönetim merkezi İstanbul’a taşınan Turyağ, 2008 yılında ise üretimini İzmir Turan semtinden Balıkesir’deki modern tesislerine taşıdı.
Turyağ ustalarından Birol Bayındır Antalya Bölgesinden
festival için İzmir’e geldiğini söyledi. Yenilikçi ürün portföyü ile Türkiye
genelinde festivallere katıldıklarını ifade etti.
İzmir Bölge Satış Temsilcisi Selçuk Uçar, Ege Bölge Satış
Müdürü Emrah Ergen, Cargill Pazarlama görevlisi Birkan Şolpan, Pazarlama Uzmanı
Pelin Koç şu açıklamalarda bulundular;
‘Yüzde 100 susuz yağ gerektiren, sıcak tüketilen tüm milföy hamurları, kruvasan, kuru poğaça, boyoz ve börek çeşitleri için özel ürettiği Turyağ Puffya’yı sektörünün beğenisine sunduk. Turyağ markamız Master Of Cake- Pasta ve Çikolata festivalde etkinliklerde kullanılıyor. Boyoz ve gevrek yapımları için yağ desteği verdik. Sıcak tüketilen tüm börek çeşitleri, boyoz, gevreklerin yeni nesil yağı Turyağ puffya markamızı ‘Boyoz Federasyonu’ ile birlikte tanıtıyoruz. Boyoz Federasyonu bizim yağlarımızı kullanarak boyoz yaptılar ve halkımıza dağıttılar.
Festivale ilgi yoğun
Sektör temsilcileri, ziyaretçiler bizi ziyaret ettiler. Çok
ilgi vardı. İzmirliler boyoz deyince Turyağ’ı hatırlasınlar istiyoruz. Turyağ
puffya boyoza çok yakışıyor. Ürünlere parlak ve çıtır bir görünüm kazandırdığı
için çok beğeniliyor’.
İzmir Modern / Nurten ÖĞÜT
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder