17 Mart 2022

Hem uygun fiyatlı hem doyurucu “Pilavcı Kamo”


İzmir’in Buca ilçesinde 3 sene önce hizmete giren “Pilavcı Kamo Beybi” kısa sürede ciddi bir müşteri potansiyeli oluşturmayı başarmış.

Kuru fasulye ve pilav ikilisini çok sevdiğim için İzmir’de en iyi kuru fasulye ve pilavcıları keşfetmeye devam ediyorum. Damak tadına önem verenler için Buca’da Gezgin arkadaşım Hacer’in tavsiye ettiği bir pilavcıyı ziyaret ettik.

Gezgin arkadaşımla “Pilavcı Kamo Beybi” de öğle yemeği yemek için buluştuk.

Özel biftekle etli kuru fasulye yapıyor

Uygun fiyata karnınızı doyurabileceğiniz etli kuru fasulye ve pilavın tadına diyecek laf yok. Pilavcı Kamo Beybi’nin en önemli özelliği yemeklerinde bulyon gibi herhangi bir katkı maddesi kullanmaması. Pirinç ve kuru fasulyeyi paket olarak marketten aldığını, et olarak her gün Buca’daki kasaplardan özel biftekle etli kuru fasulye yaptığını söylüyor.

Genç işletmeci Özcan bey “Pilavcı Kamo Beybi”nin hikayesini şu sözlerle anlattı;

Ben Buca’da doğdum. Biz çocukluğumuzda arkadaşlarımız arasında lakap takardık. Benim lakabım kamo olmuştu. Bu yüzden işletmemizin ismi Pilavcı Kamo Beybi.

Menüde bulunan yemek isimlerimiz arkadaşlarımın lakapları. Kako, koçi, şako, rimo gibi isimler müşterilerimize ilginç geliyor. Bizlere soruyorlar. Açıkladığımızda müşterilerimizin de hoşuna gidiyor. 


 

Paket servisimiz var

İşin sırrı her gün mutfağa kendim girip pişiriyorum. Kuru fasulyenin etini kasaptan günlük olarak biftek alıyorum. Fasulyede biftek kullanıyorum. Müşterilerim genelde öğrenciler. Paket servisi de yapıyorum. Kuru fasulye ve pilavımızdan tadan herkes mutlaka tekrar bizi ziyaret ediyor. Her gün öğle saatleri 12.00 gibi servis başlıyor. Günlük tüketilebilecek kadar menü hazırlıyorum. Uygun fiyata, temiz, sağlıklı menümüzün tadına bakmak için yolu Buca’dan geçen herkesi bekliyorum” dedi.

İzmir Modern / Nurten ÖĞÜT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder